Bedenk een nieuwe naam voor de fanfare van Den Hout!

Muziekvereniging Amicitia
Muziekvereniging Amicitia
Foto: Muziekvereniging Amicitia (via Facebook)

Muziekvereniging Amicitia is al geruime tijd een andere weg ingeslagen. De vereniging bestaat tegenwoordig uit vier verschillende onderdelen: jeugdband KabOOm!, jongerenband BonuZ, slagwerkgroep Percussâo en de fanfare.

Moderne club

De fanfare van Muziekvereniging Amicitia is een modern, eigentijds orkest waarin ruimte is voor een breed spectrum aan muzikanten. De fanfarebezetting wordt losgelaten. Ook door de keuze van de muziek, de kleding en de optredens wil het ‘orkest’ laten zien dat voor deze lijn is gekozen. Natuurlijk blijven ze voor in Den Hout ook de bekende optredens doen zoals op Koningsdag, bij de Dodenherdenking en Sinterklaas. Daarnaast spelen ze op verzoek bij jubilarissen.

‘Fanfare’ past niet meer

De naam “fanfare” is echter niet meer de juiste benaming en past niet meer bij wat het orkest wil uitstralen. Wij vragen de inwoners van Den Hout, Oosterhout en omliggende plaatsen daarom om mee te denken over een nieuwe naam voor het orkest. De overkoepelende naam “Muziekvereniging Amicitia” blijft gewoon bestaan.

Prijsvraag

Stuur uw idee voor een nieuwe naam voor de fanfare voor 1 maart a.s. naar [email protected]. Wie de meest passende naam bedenkt, komt in aanmerking voor een leuke prijs die ter beschikking wordt gesteld door Paviljoen Het Houtse Meer! De nieuwe naam zal bekend gemaakt worden tijdens de jaarmarkt in Den Hout op Hemelvaartsdag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen