Moniek blog 17: “This isn’t the end…”

Foto: Moniek van de Afvalrace

Vrijdagavond was het Finishgala van de Afvalrace Oosterhout/Dongen bij de Heeren van Dongen in Dongen. Onze kandidaten zijn 180 dagen geleden gestart met hun programma. Zij deden er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Een van de ‘bikkels van Oosterhout’ is Moniek Aerts. Hieronder haar laatste blog over het moment van bekendmaking.

Hoi allemaal,

Wauw!!! Wat een middag/ avond! Vrijdag 31 maart had ik het Finishgala van de Afvalrace! Ik moest om 13:30 klaar staan want ik zou worden opgehaald. Lekker zenuwachtig zat ik te wachten, ik wist namelijk verder helemaal niks wat er zou gebeuren die dag. Komt daar een super mooie nieuwe auto aanrijden beplakt met stickers van de afvalrace. Jill stapt uit en John zat al te wachten. Bestemming…. Winkelcentrum Zuiderhout.

Zuiderhout? Wat valt daar dan te doen dacht ik nog. Blijkt dat daar een hele leuke kleding winkel zit genaamd Inez. Ik mocht een setje uitkiezen, wat lief!! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n shop type, alleen voor Skye vind ik het leuk 🙂 Ik vond het maar moeilijk om iets leuks te vinden. Totdat Jill met een jurkje kwam aanzetten “pas deze eens” uh…. ok. Zal vast niks zijn.

Ik deed het aan en vond het keileuk staan, (zo zie je maar weer dat je soms verschillende dingen moet proberen), gave lederen legging eronder en mijn outfit was compleet. John had als een gentlemen rustig zitten afwachten totdat hij zelf iets moois mocht uitzoeken in een andere winkel. En geloof me, hij zag er toppie uit.

Helemaal blij met mijn nieuwe outfit gingen we door naar de volgende locatie, @benthe een hele gave kapsalon in een mooi pand. John en Eric zaten al te wachten, want vrouwen doen nou eenmaal lang over shoppen 😉 John was als eerste aan de beurt, ondertussen kreeg ik een bakje thee met een shotje smoothie, lekker!!! John kwam prachtig geknipt uit de stoel en toen mocht ik! Heerlijk gewassen, geknipt en mooi geföhnd, helemaal  super! Ik vind bij de kapper zitten echt zo fijn!!!

Vervolgens door naar de volgende locatie, Beauty@me, een mooie schoonheidssalon van Leentje. Een beetje te laat kwamen we binnen, maar gelukkig wilde Leentje me nog van een mooie make-up voorzien. Wauw, dat kan ze goed! En ook kreeg ik een bon voor een hotstone massage, ik kijk er nu al naar uit.

Marion en Mira zaten daar al op ons te wachten om door te gaan naar nog een locatie. Het Weeshuys in Geertruidenberg een prachtig restaurant! Zoals jullie weten ben ik natuurlijk niet de beste eter en dit is best wel een sjiek restaurant. Maar ik heb echt heerlijk gegeten, ja sommige dingen vond ik iets minder, maar andere waren om te smullen. Daar in de wc samen met Marion ons omkleden want het was tijd om naar de Heeren van Dongen te gaan.

Aan tafel zei ik nog tegen Eric: “Laat me alsjeblieft niks moeten zeggen”. Pfff zenuwachtig was ik en dan de gedachten dat ik voor al die mensen iets moest zeggen…. ik werd er maar zenuwachtig van. De mensen stroomde binnen, zo ook mijn vriendinnetjes en familie, zo lief dat ze er waren! Eerst waren de kandidaten uit Dongen aan de beurt, wat een mooie dingen werden er gezegd en leuke filmpjes afgespeeld.

Toen was het tijd voor Oosterhout, de niet geselecteerde kandidaten (bikkels!!!) kregen een goodiebag en een mooie roos, want wat hebben zij het kei goed gedaan! Toen was het mijn tijd, met knikkende knieën liep ik naar voren, Eric sprak mooie worden en voor mij was er ook een leuk filmpje met leuke foto’s. Skye vond het vooral leuk dat ze haarzelf zag op de foto’s 🙂 Gelukkig hoefde ik niks te zeggen, jippie haha ikke blij.

En toen werd ik super verrast. Eric zei dat ik nog 3 maanden extra bij hem mocht komen sporten!! Wat!!!! Hij heeft dat besloten na het eten omdat ik vertelde dat ik nog wel graag wilde maar omdat ik daar nu de financiële middelen niet voor heb, net een nieuw huisje natuurlijk. Dus jullie begrijpen wel dat ik dit echt onwijs gaaf en lief vind van hem!  Wat een kans en super gaaf dat mijn afvalrace bij Eric nog niet is afgelopen, yes!

Ik kreeg nog een mooie bos bloemen en een hele leuke collage van foto’s in een lijst. Hierna kwam een hele leuke quiz waar iedereen dan ook met plezier aan mee deed. Heel de zaal stond met zijn telefoon lachend mee te doen, was heel leuk. En daarna Party time!!! Wat een feestje hebben we er van gemaakt, ouderwets gek doen met mn vriendinnetjes, mama en broer. Wat hebben wij gelachen, vooral toen de microfoon erbij kwam en Candy begon te zingen, begeleid door Nadine en mijn broer. Echt geweldig dit!!! Pijn in mijn kaken van het lachen, heerlijk! Wat een top avond!!!

Als laatste wil ik iedereen bedanken die deze middag/avond en de 180 dagen zo speciaal heeft gemaakt:

  • Kledingwinkel Inez
  • Kapsalon @Benthe
  • Schoonheidssalon Beauty&me
  • Restaurant ’t Weeshuys
  • Heeren van Dongen
  • Natuurlijk Jill voor de goede hulp die dag
  • John die een super gezelschap was, was erg leuk met je! En wat ben ik trots op je, 37 kilo kwijt, held!
  • Eric mijn trainer, die me heeft afgebeuld, ik kan de spierpijn nog voelen, maar die me ook goed naar mezelf heeft leren kijken waardoor ik een beslissing heb kunnen maken, die me tot die krachtige vrouw maakt die ik wil zijn.
  • Micheal, voor alle trainingen, je bent dus nog niet van me af 😉
  • Jeroen van oosterhout.nieuws.nl voor het plaatsen van mijn blogs
  • Jois, van Fysiotherapie de Warande voor de fittest
  • Mijn lieve familie, gewoon omdat jullie er altijd voor me zijn.
  • Al mijn geweldige vriendinnetjes + de nieuwe.
  • Jullie weten wel wie, hou super veel van jullie!
  • En mijn lieve meisje Skye. Voor jou doe ik dit! Omdat ik die energieke mama wil zijn die de wereld aan kan met jou. Je bent het belangrijkste in mijn leven! “Love you to the moon and back”

Hopelijk ben ik verder niemand vergeten! Onwijs bedankt allemaal voor de afgelopen 180 dagen en voor de leuke dag gisteren. Bedankt voor alles!!! Dit waren ze dan, de 180 dagen van de Afvalrace. 15 kilo lichter, ervaringen rijker en ik krijg de kans om gewoon nog door de gaan! Mijn Afvalrace is nog voorbij, ik ga door!!

Dikke kus,
Moniek

“This isn’t the end, just the beginning”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen