Oosterhoutse Bibi in de race voor titel Miss Teen

Bibi, finalist Miss Teen Noord-Brabant
Bibi, finalist Miss Teen Noord-Brabant
Foto: Bianca Dijck (Flits & Klik)

De Oosterhoutse Bibi Kuhlmann is pas 16 jaar, maar nu al finaliste Miss Teen of Noord-Brabant. Momenteel probeert ze via social media stemmen te werven om naar de volgende ronde door te gaan. Help jij haar mee?

Iedereen is een beauty

De Missverkiezing begon met een castingdag waarvoor iedereen zich kon opgeven. Je moest dan een mail sturen met daarbij een drietal foto’s van jezelf naar aanleiding waarvan de organisatie ongeveer een 60-tal meisjes/jonge vrouwen zou uitnodigen. Bibi vertelt: ” Ik heb me aangemeld voor de missverkiezing, omdat ik altijd erg gemotiveerd ben en behulpzaam naar anderen. In mijn ogen is iedereen bijzonder en met deze titel wil ik graag aan andere meiden overbrengen dat ze hun dromen moeten doorzetten en dat iedereen een beauty is.”

Castingdag in Etten-Leur

De castingdag was in hotel Trivium in Etten-Leur, en begon met een introductieronde voor de jury, waaronder de  missen van voorgaande jaren. Daarna kwam de bikinironde waarbij de jongedames in bikini met z’n allen voor de jury catwalk moest lopen als een miss. Daarna volgde nog de “Engelse ronde”, waarbij iedereen een vraag kreeg van de jury in het Engels waarop in het Engels moest worden geantwoord. Na de rondes gingen de juryleden beslissen wie door was naar de finale, en ik bleek dat Bibi een van de 10 finalistes is van Miss Teen of Noord-Brabant 2017!

Nu begint het pas…

Nu begint het echte werk pas: catwalk-les, make-up-les, do’s and don’ts van een miss, facial expressions, media-les. Kortom, er is nog een hoop te doen. Bovendien is het de bedoeling dat elke finaliste geld inzamelt voor het goede doel Stichting Haarwens, en zich goed presenteert op social media. De finale is op zaterdag 20 mei. Die finale zal bestaan uit een openingsdans door alle finalisten, een introductieronde, een bikinironde, en een galaronde. Ondertussen worden ook de volgende missen bekend gemaakt: Miss Charity, Miss Photogenic, Miss Media, en Miss Populair. Aan het eind van de avond zullen de uiteindelijke Miss Teen of Noord-Brabant 2017, Miss Beauty of Noord-Brabant 2017 en Miss World Netherlands Finalist 2017 bekend worden gemaakt.

Help Bibi mee!

Naast de vakjury is er ook een publieksjury. De eindscore bestaat voor 20% uit het oordeel van de publieksjury, 30% komt vanuit de organisatie (hierbij telt inzet, gedrag en motivatie), de overige 50% is van de vakjury. Help Bibi mee om dichter bij de titel Miss Teen of Noord-Brabant te komen!

  • Stuur een SMS naar 3010 (€ 1,10 per bericht), met de tekst:
    “Poll NoordBrabant Bibi”.

  • Volg Bibi op social media:
    • prinsesjebibixx op Instagram
    • Bibi Kuhlmann op Facebook
    • xkusjebibix op Snapchat

KLIK HIER voor meer informatie over deze verkiezing

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen