Laat Piet niet in zijn hempie staan!

Foto: Gemeente Oosterhout

Voor de vijfde keer zal in november het Pietenhuis in Oosterhout weer de deuren openen in de Oosterhoutse Binnenstad. Dit jaar zal er zelfs een echte theatervoortelling worden verzorgd. Alle voorbereidingen zijn al in volle gang! Voor de Pieten moeten nieuwe kostuums worden gemaakt. En met jouw hulp gaat dat vast goedkomen.

Naai mee aan de nieuwe kostuums

De Oosterhoutse Circusschool is op zoek naar een groep mensen die het leuk vinden om samen een aantal nieuwe kostuums te maken. Hiervoor is een gezamenlijk project opgezet in samenwerking met Godefroy Naaimachines en Gemeente Oosterhout.

Vijf maandagen

Vanaf maandag 3 juli zal de groep vijf maandagen tussen 13.30-16.00 uur aan de nieuwe kostuums gaan werken onder leiding van coupeuse Tineke. Enige naai-ervaring is wel gewenst maar de fijne kneepjes van het Pietenkostuum zal Tineke uitleggen.

Geen gesjouw

De naaimachines en de lockmachines worden gesponsord, dus je hoeft niet met je eigen naaimachine te sjouwen. De bijeenkomsten zijn in Circuswerkplaats Circomotion, het circusgebouw van Circusschool Oosterhout aan de Keiweg 119 in Oosterhout.

Meer informatie

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op door een mail te sturen naar: [email protected] of bel met Nathalie: 06-42018202.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen