Ligt jouw kleedje al klaar voor gratis Film in het Park?

Foto: CC0 Creative Commons / KRiemer

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de derde editie van JCI Film in het Park. Om 19.00 uur opent de bar en om 21.00 uur start de actie-avonturenfilm “The Legend of Tarzan”. Entree is gratis!

Uitstekend weer

De weergoden zijn de organisatie goed gezind. De weersverwachtingen voor vanavond zijn goed, zo laat Ivo Hummelink namens de organisatie weten aan Oosterhout Nieuws. “Weinig wind, een graad of 18 en nauwelijks kans op neerslag! We gaan het Slotpark-Oost weer omtoveren in een gezellig buitenbioscoop!”

Cadeautje voor alle Oosterhouters

Ideaal weer dus om met een kleedje of klapstoeltje richting het Slotpark te gaan en te genieten van de gratis JCI Openluchtbioscoop. Je hoeft verder niets mee te nemen, want een drankje en een hapje zijn tegen schappelijke prijzen aan de bar te verkrijgen! Dat wordt lekker zomers genieten!

Gratis Openluchtbioscoop

Het idee voor de gratis openluchtbioscoop ontstond 3 jaar geleden toen JCI Oosterhout haar 40-jarig jubileum vierde. Dit was een dusdanig succes, dat het inmiddels een vaste plaats op de evenementenkalender van de serviceclub heeft gekregen. De gratis vertoning start om 21.00 uur en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente en een aantal sponsors.

Oosterhout Nieuws is trotse sponsor van JCI Film in het Park

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen