Zondag kleurrijke Color Fun Run in Oosteind

Foto: Color Fun Run Oosteind

Ter afsluiting van de zomervakantie is zondag alweer de derde editie van de Color Fun Run in Oosteind. En hoewel deelnemen het allerleukste is, kun je ook gratis komen kijken en de lopers komen aanmoedigen! 

Color Fun Run

De Color Fun Run is een speciaal ‘loopevenement’ over een parcours op het terrein achter Molen Victoria. Er kan (hard) worden gelopen over een afstand van van 3 km of 5 km waarbij de deelnemers in kleurpoeders ondergedompeld worden. Daarnaast zijn er verschillende obstakels die overwonnen dienen te worden. Er is ook een speciaal parcours voor kinderen van 1 km.

Holifeest

De Color Fun Run is ontstaan door het Hindoeïstisch Holifeest, dat wordt gevierd met zang, dans, gekleurd poeder, parfum en het sprenkelen van gekleurd water. Tegenwoordig is het een kleurrijk hardloopevenement dat zowel voor de deelnemers als de bezoekers een hele bijzondere belevenis is!

Molen Victoria

Er wordt op 27 augustus gestart vanaf 13.00 uur aan de Provincialeweg in Oosteind bij de Molen Victoria. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden:

  • 1 kilometer Kidsrun – 5 euro
  • 3 kilometer Fun Run – 10 euro
  • 5 kilometer Fun Run – 10 euro
  • Color Fun Run Zonnebril – 2,50 euro

 

  • KLIK HIER voor tickets en meer informatie
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen