John van Mersel geeft lezing ‘De Kracht van de Verbeelding’

Foto: parkzuiderhout.nl

Dit najaar vinden er weer vier bijeenkomsten plaats bij Levenskunst Zuiderhout voor cultuurliefhebbers. Op maandag 11 september trapt John Mersel af met de lezing ‘De Kracht van de Verbeelding’ die in het teken staat van de Vredesweek. 

De kracht van de verbeelding

Voorheen waren de grote wereldthema’s onderwerp van de jaarlijkse nationale Vredesweek. Nu gaat het in de Vredesweek veel meer over de vraag hoe de vredesproblematiek dichterbij gebracht kan worden, op plaatselijk en gezinsniveau. Als aanloop naar de Vredesweek 2017 gaat John Mersel dat 11 september demonstreren aan de hand van een aantal heel praktische voorbeelden. Hij geeft zijn lezing de titel ‘De kracht van de verbeelding’. John Mersel is voorzitter van de Stichting Vredesweek Breda en gepensioneerd pastoraal werker. Hij heeft zich jarenlang verdiept in de vredesproblematiek.

Iedereen is welkom

De bijeenkomst vindt plaats in Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46 op de grens van Oosterhout en Teteringen. Aanvang is om 19.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00. Aanmelden is niet nodig. De mogelijkheid bestaat om voor € 12,50 voorafgaand aan de lezing een hapje te eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Reserveer uw plaats bij het serviceteam, [email protected] of (076) 578 40 00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen