Sportieve meiden gezocht voor tweede voetbalteam VV SCO

Foto: VV SCO

Na een succesvolle voetbal clinic in mei is voetbalvereniging SCO begonnen met een meisje voetbalteam. Op dit moment zijn er 14 meiden die wekelijks trainen. Dat is te veel voor 1 team en te weinig voor 2. Dit betekent dat zij hard op zoek zijn naar extra meiden om een extra team te kunnen maken!

Sportieve meiden

VV SCO is met name op zoek naar meiden die zijn geboren in 2007, 2008, 2009 of 2010 en die met vriendinnen willen voetballen of nieuwe vriendinnen willen maken. Er wordt getraind op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. Natuurlijk kun je altijd een keertje vrijblijvend langskomen en meetrainen. Ben of ken jij een sportieve meid? Stuur dan een mailtje aan: [email protected]

Spectaculaire groei

Wereldwijd voetballen er 29 miljoen meisjes en vrouwen. Voetbal is daarmee internationaal veruit de grootste sport voor vrouwen. Ook in Nederland heeft het meisjes- en vrouwenvoetbal zich in de laatste jaren stormachtig ontwikkeld. Tegenwoordig telt de KNVB ruim 138.000 voetballende meisjes en vrouwen. Daarmee is vrouwenvoetbal uitgegroeid tot de meest populaire vrouwenteamsport na hockey. Bij de pupillen bedraagt de jaarlijkse groei zo’n 6,7 procent. Meer dan 2.000 verenigingen hebben één of meer meisjes- of vrouwenteams, die in competitieverband spelen.

Over SCO

Voetbalvereniging SCO heeft als thuisbasis Sportpark de Elskens, gelegen aan de Elskensweg te Oosterhout. Bijna 600 sportieve SCO-leden en vele vrijwilligers laten zich elke week van hun beste kant zien, op en/of rondom het veld. Samen zorgen ze ervoor dat SCO een voetbalvereniging is waar je graag vertoeft en waar je op sportieve wijze kunt laten zien wat je kunt! SCO streeft naar een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, waar het club- en teamgevoel voorop staat en waar een sportief technisch beleid je de mogelijkheid geeft je te ontwikkelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen