De Kaaise Dweildag zoekt vrijwilligers en bestuursleden

Foto: St. De Gangmaokers

In de kern is het een heel eenvoudig feestje: je trommelt van heinde en verre een 33-tal kapellekus bij elkaar, laat die om beurten in allerlei kroegen spelen en je zorgt dat Kaaiendonkers massaal naar het centrum komen.

Een van de unieke Voorfeesten

De gehele Kaaiendonkse binnenstad vormt dan weer hét trefpunt voor het leutige feestje dat de Kaaise Dweildag in de loop der jaren is geworden. En dan allemaal gratis en voor niets! Maar, om die dag in goede banen te leiden komt er toch heel wat meer bij kijken, niet alleen op de dag zelf, maar ook al voorafgaand daaraan. En nu op 21 januari 2018 al helemaal, omdat het dit jaar de 33e editie is en Stichting De Gangmaokers er een nog grootser feestje van wil maken.

Twee drieën motte vieren

Bij de vele voorbereidingen kunnen zij jouw hulp goed gebruiken! Stichting De Gangmaokers is op zoek naar vrijwilligers die op de dag zelf een handje willen helpen. Zou je bijvoorbeeld een leutkapelleke willen begeleiden tijdens hun dweilroute van café naar café? Zodat je van weergaloze optredens kunt genieten? En zelf al kunt warmdraaien voor carnaval? Dan zoeken De Gangmaokers jou! Ben je meer praktisch ingesteld en houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Ook dan is jouw hulp zeer gewenst, bijvoorbeeld bij de diverse opbouwwerkzaamheden en andere praktische zaken.

Nieuwe bestuursleden gevraagd

Ook worden er enthousiastelingen gezocht die het aandurven om plaats te nemen in het bestuur. Er zijn functies vacant voor algemeen lid, secretaris en penningmeester. Kortom, op welke manier u uw steentje ook bij zou willen dragen: De Gangmaokers verwelkomen je van harte! Een gratis ontbijt staat dan in ieder geval al voor u klaar, om daarna samen met Stg De Gangmaokers dit weergaloze feestje te vieren. De Dweildag wordt met alle vrijwilligers afgesloten met een warme stamppot! Bel voor meer Informatie met 06-14505341 of mail naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen