Afvalracer Marieke: ‘ik word overspoeld met complimentjes’

Foto: Afvalracer Marieke

Sinds vier weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vierde blog (en vlog!) van Marieke. 

Een nieuwe week vol complimentjes

Eindelijk mocht ik wegen eindelijk een moment van bevestiging waar ik het allemaal voor doe. Dat moment voelde zo goed. Normaal ben ik niet met me zelf bezig en complimentje krijg je eigenlijk ook nooit. Maar sinds de Afvalrace begonnen is wordt ik overspoelt door complimentjes. Zo onwijs leuk, maar ook soms erg ongemakkelijk en eng. “Zie je het dan echt al?”. “Zie ik er echt goed uit?”. JA MARIEKE JE ZIET HET ECHT AL EN JE ZIET ER GOED UIT!!! En dat voelt zo lekker!

Mijn gezin

Maarten, Joris, Douwe en kleine Faas vinden het superknap wat ik doe. De kinderen vinden het erg leuk om te weten wat ik allemaal doe. Toen ik vertelde dat ik had gebokst vonden ze dat erg stoer en vertellen ze dat tegen iedereen. Ze vinden alleen wel dat Eric mij harder moet laten boksen hahaha. Ook Maarten steunt mij onwijs in deze race. Waar hij normaal at wat hij wilde houd hij er nu rekening mee met wat hij pakt en vraagt altijd of ik het erg vind als hij wel een koekje of een chippie eet.

Veel steun van iedereen

Op maandagochtend sport ik altijd een half uur onder leiding van Michael in Oosterhout. Ja hoor een half uur sporten zei Maarten altijd. Tot afgelopen maandag in heb hem mee genomen om te laten zijn wat ik doe tijdens dat half uur. Het enige wat hij zei was RESPECT!!!!!! Ook mijn familie en schoonfamilie steunen mijn in deze race. Soms niet met heel veel woorden maar wel op andere manieren. Altijd klaarstaan om op te passen als ik moet gaan sporten. Rekening houden met het eten of speciaal iets maken voor mijn. Dank je wel papa en mama, Wilja en tante Joze ook dankzij jullie ga ik mijn doelen behalen.

Dank je wel voor het lezen van mijn blog veel kijk plezier bij mijn vlog.
Groetjes en tot volgende week!

Marieke

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen