Zaterdag weer Kletscafé met als thema ‘Oosterhout Wereldhaven’

Foto: Kletscafé Oosterhout

“Er gaan geruchten dat Oosterhout omwille van zijn ideale logistieke ligging een directe verbinding gaat krijgen met de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Een van de grootste containertransportbedrijven MARSK is van plan om een terminal in Oosterhout aan te leggen ter hoogte van industriegebied Weststad. De nu bestaande terminals worden fors uitgebreid en de vaargeul wordt verder uitgebaggerd zodat zeewaardige containerschepen Eastwood Seaharbour kunnen aandoen. Bij navraag over de juistheid van dit gerucht aan het college van BenW wordt stilte in acht genomen…” Zo begon het persbericht van het Kletscafé dat op onze redactie werd bezorgd.

Discussie o.l.v. Jan Peters

Op zaterdag 18 november a.s. wordt in café Oud Brabant tijdens Kletscafé hierover gediscussieerd met een deskundig panel o.l.v. gastpresentator en eerste stuurman van de VVD-fractie Jan Peters. Ook krijgt het publiek de mogelijkheid zich te mengen in de discussie. Tevens zullen een aantal stellingen worden weggelegd en kan het cafébezoek hierover stemmen met behulp van rode en groene stemkaarten.

Meer informatie

Jan Schellekens, gastheer en uitbater van Oud Brabant draagt zorg voor een gesproken column en voorheen stadsdichter Eus Roovers sluit het debat af op geheel eigen wijze. De entree en het eerste kopje koffie met kletskoek zijn gratis. Het debat begint om 16.00 uur en eindigt uiterlijk om 18.00 uur. Het is tevens live te zien en te horen op de facebookpagina van Kletscafé. D66 is verantwoordelijk voor de programmering van Kletscafé.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen