Oosterhout bedrijf opnieuw in de race voor de Nationale Schildersvakprijs

Foto: Huis in Stijl Schilderwerken

Ze doen het weer! Het Oosterhoutse bedrijf ‘Huis in Stijl Schilderwerken’ is wederom in de race voor de Nationale SchildersVakprijs, een prijs die op landelijk niveau het kwaliteitsbewustzijn in de schilders-en onderhoudsbranche onder de aandacht brengt.

De Nationale SchildersVakprijs

De nominatie betreft het schilderwerk van het pand ‘De Oude Pastorie’ op de Heuvel. Een pand dat na 10 jaar toe was aan groot onderhoud en door het team van Huis in Stijl Schilderwerken in 2 maanden geheel is opgefrist op een zeer hoogstaande manier met authentieke methodes en producten. Het Rijksmonument is terug in volle glorie en siert het straatbeeld als nooit tevoren. Het 4 jaar jonge bedrijf straalt van trots om wederom voor deze felbegeerde prijs in aanmerking te komen. Vorig jaar werd Huis in Stijl ook al genomineerd voor het schilderwerk van ‘De Vrijheid’, eveneens op de Oosterhoutse Heuvel.

Erkenning voor kwaliteit

De prijs voor een project met de mooiste disciplines, wordt uitgereikt door een vakjury die alle genomineerde projecten heeft bezocht en beoordeeld. Het is erg knap dat een bedrijf voor het tweede achtereenvolgende jaar de finale weet te bereiken. Op 23 november vindt de uitreiking plaats in het Amstel Hotel in Amsterdam, maar de finaleplaats is al een erkenning voor kwaliteit!

Stem voor de publieksprijs

Huis in Stijl Schilderwerken dingt eveneens mee naar de publieksprijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen