Volop live muziek in Grand Café de Geltsjer op de IJsmarkt

De schaatsbaan in 2017
De schaatsbaan in 2017
Foto: IJsmarkt Oosterhout

Op de Markt staat sinds enkele dagen weer de grote schaatsbaan, net zoals vorig jaar. Ook dit jaar is daar een gezellig Grand Café in gevestigd waar je terecht kunt voor koek en zopie. Maar er is ook regelmatig live muziek te horen!

Vanavond: de Hofkapel

Openbare repetitie van Hofkapel de Smulnarren. Een mooi gezelschap met één gezamenlijk doel in het leven: Muziek maken met een zo hoog mogelijk decibel gehalte, en het moet dan natuurlijk ook nog lekker klinken. Aanvang 20.00 uur.

22 december: Persi Swing Collective Band

Persi Swing Collective is een enthousiaste en energieke bigband uit Steenbergen en staat bekend om haar afwisselende repertoire met dansbare en uitdagende arrangementen. Van swing tot funk en van latin tot soul! Dat wordt dansen! Aanvang 20.00 uur.

23 december: Selectiv

De Coverband “Selectiv” bestaat uit één vrouw en zeven mannen. Zij spelen POP – FUNK – ROCK – SOUL EN BLUES. Het gaat een swingende avond worden. Aanvang 20.30 uur

27 december: CV De Pierewaaiers en Dubbel Feest

Ook op Derde Kerstdag hoef je je niet te vervelen! Eerst komt CV De Pierewaaiers een uurtje optreden, gevolgd door Dave Govers en Stephan Janssen die samen het knotsgekke duo “Dubbel Feest”vormen. Ze zingen vanavond hun nieuwe carnavalsnummer “Gas Erop!” aanvang 20.00 uur.

29 december: Pineapple Madness

Pineapple Madness bestaat uit vijf goede vrienden rond de 23 jaar die van ananassen houden. Een energieke pop/rock coverband die van ieder optreden een feestje maakt met bekende covers van onder andere Red Hot Chili Peppers, Nielson, Rolling Stones en Franz Ferdinand. Aanvang 19.30 uur.

30 december: Staamp!

Stampend het jaar uit met een optreden van Staamp. Staamp combineert een leuk stukje muziek met humor en soms ook theater. Het repertoire bestaat inmiddels uit een aantal onvervalste carnavalskrakers en pop en rock nummers. Aanvang 20.00 uur.

3 januari: Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen

Een Kulturele Minderheid uit Oosterhout die kans ziet om het uitdagende van een jonge vrouw te verenigen met de rijpe levensernst van een boer die kiespijn heeft. Aanvang 20.00 uur.

4 januari: Coverband Wazzzup

Optreden van de jongste feestband van Nederland, uit Breda! Wazzzup speelt swingende covers. De gemiddelde leeftijd van de band is 13 jaar en ze spelen de sterren van de hemel. Aanvang 20.30 uur.

5 januari: Schrobbelèr Troubadour & Herrie’s Gang

Optreden van de zangeressen Nikki en Sophie en hun Troubadour Johan. Aanvang 17.00 uur. Om 20.45 uur komt Herrie’s Gang, een band bestaande uit drie jeugdige pensionado’s en drie nog jeugdigere toekomstige pensionado’s. Deze band speelt gouwe ouwen uit de jaren 60-70-80-90 en 2000. Dus eigenlijk muziek uit de laatste halve eeuw met een kwajongens-uitstraling die zijn weerga niet kent.

6 januari: Parasoul

De ervaren 11-mans formatie brengt authentieke soul en R&B samen tot een swingende smeltkroes. Parasoul staat garant voor een dampende en fantastische soulnight! Parasoul is vastbesloten Nederland te overtuigen met een swingende show. Aanvang 20.30 uur.

7 januari:Koninklijke Muziekvereniging Harmonie Oosterhout

Verrassingsconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Harmonie Oosterhout. Wat heeft deze geweldige veelzijdige harmonie voor ons in petto? Meezingen met Nederlandstalige toppers, meedeinen op klassiekers, swingen op evergreens of een fantastische ‘Afternoon of the Proms’? Erbij zijn, is ervan genieten met volle teugen! Let op, dit concert start al om 14.00 uur!

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen