ORTS Radio blikt dit weekend terug op het afgelopen jaar

Oosterhout Vandaag vanuit d'Apotheek.
Oosterhout Vandaag vanuit d'Apotheek.
Foto: ORTS (via Facebook)

Dit weekend blikt ORTS Radio terug op het afgelopen jaar. Op zaterdag 30 december wordt er vanaf 15.00 uur live vanaf de IJsmarkt uitgezonden en op zondag wordt er semi-live uitgezonden. Je kunt hier live bij aanwezig zijn of natuurlijk luisteren via de radio.

ORTS on Ice

Zaterdagmiddag 30 december ontvangen presentatoren Lia Ligtenberg en Peter de Hoogh vanaf 15.00 uur een keur aan Oosterhoutse gasten in de mobiele studio. Zij blikken twee uur lang met een keur aan gasten terug op het jaar dat bijna achter ons ligt en zij kijken vooruit naar wat Oosterhoutse inwoners, instellingen, organisaties en clubs in 2018 te wachten staat. En dat alles met als thema ” We zijn tenslotte niet van ijs”Na het nieuws van 16.00 uur staat het item ‘Leven in Oosterhout -en dan in het bijzonder in de wijk Oosterheide- centraal. Rockt het daar nou of is het de No-Go zone van onze stad?

Oudejaarsshow

Gelijktijdig met de live uitzending vanaf de IJsmarkt, dus ook zaterdag 30 december tussen 15.00 en 17.00 uur, wordt ook de Oudejaarsshow opgenomen vanuit Café d’Apotheek aan de Markt. Presentatoren Ad Evers en Rene Rijksen blikken op hun wijze terug op het voorbije jaar met onder andere Hans van Brummen voorzitter van de ORTS, Paul van de Westen van Winkeliersvereniging Oosterhout, Peter de Laat van Biljartvereniging NGD over hun jubileum, Ronald Knipscheer van Paaspop Den Hout. Daarnaast ook met enkele artiesten uit Oosterhout zoals Matthijs Koning, Duo Dubbel Feest en zangeres Wendy de Laat. En een terugblik met de items die het Oosterhoutse nieuws bezighielden het afgelopen jaar. Deze Oudejaarsshow zal op 31 december tussen 15.00 en 17.00 uur worden uitgezonden op ORTS Radio.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen