PartsNL Oosterhout Onderdelen & Accessoires al bijna 30 jaar in Winkelcentrum Arendshof!

Foto: PartsNL

Na een naamsverandering bijna 5 jaar geleden, verkoopt PartsNL Oosterhout nog steeds de onderdelen waar de winkel bijna 30 jaar geleden groot mee is geworden. U vindt PartsNL nog steeds naast Brasserie ’t Arendsnest en Hema in Oosterhout!

“We kunnen meer dan 8 miljoen stuks onderdelen van huishoudelijke elektrische apparaten zeer snel leveren . Dit kan in onze winkel of online via onze webshop op www.partsnl.nl. En natuurlijk voor zeer concurrerende prijzen! De deurmanchetten van een wasmachine (“die rubberen dingen in de deur” zeggen onze klanten) verkochten we 30 jaar geleden dagelijks. Tegenwoordig is de verkoop van dit onderdeel aanzienlijk verminderd. Maar er gaan altijd weer andere onderdelen van een elektrisch apparaat defect, bijvoorbeeld een knopje of scharnier van een koelkast, wasmachine, droger, stofzuiger of oven. En het mooie is: bij ons is het verkrijgbaar! 30 jaar geleden zaten we op kleine foto’s te kijken om het juiste onderdeel op te zoeken. Tegenwoordig tikken we het juiste nummer in op de computer en alle onderdelen van een apparaat staan op het beeldscherm. Wij kunnen onze klant dus zeer snel van dienst zijn.

Naast onderdelen verkopen we ook accessoires. We hebben een uitgebreid assortiment led lampen. Maar ook speciale batterijen in allerlei formaten, groot, dik en dun. En wat te denken van onze voorraad inktcartridges van de merken HP, Canon, Epson en Brother. We verkopen de originele cartridges, maar ook ons veel verkochte huismerk,
welke we steeds meer gaan verkopen. Uiteraard omdat de prijs lager en de inhoud van de inkt aanzienlijk meer is. Maar ook de bekende stofzuigerzakken voor alle merken, oud en nieuw, hebben wij wel in onze winkel. We hebben zelfs nog stofzuigerzakken voor apparaten die ouder zijn dan 40 jaar.”

Bent u op zoek naar die aparte lengte, plug voor audio/video of computerkabel? Ook hiervoor kunt u bij  PartsNL terecht. Regelmatig helpt Marko Raams (eigenaar) klanten die heel wat winkels zijn afgegaan in Winkelcentrum Arendshof en buiten de gemeente Oosterhout, op zoek naar dat éne onderdeel. En dan komen ze de PartsNL winkel binnen en zeggen: “Oh, hier hebben ze het gewoon wel!!!” Marko Raams geeft het advies: “Stop met zoeken, kom eerst bij ons kijken. Wij hebben dat speciale onderdeel en die accessoires wel. Of bestel snel je onderdeel op www.partsnl.nl We gaan met de tijd mee en proberen zoveel mogelijk naar de klant te luisteren. We doen er alles aan om de door de klant gevraagde onderdelen of accessoires zo snel mogelijk in de winkel te krijgen!!”

“Omdat er veel vraag naar veiligheid is, hebben we sinds een paar jaar Full HD beveiligingscamera’s van het professionele merk DAHUA in ons assortiment opgenomen. Als je internet op je telefoon hebt, kun je met een app, waar ter wereld dan ook, zien wat er thuis of in jouw bedrijf gebeurt. De laatste tijd kwam regelmatig andere camera`s in het nieuws dat de kwaliteit te wensen over zou laten. Of dat de politie klaagt over de slechte beeldkwaliteit van de camerabeelden. De camera’s die wij in onze winkel verkopen zijn echter van Full HD top kwaliteit. Je kunt bij deze camera’s wél de details en de gezichten zien, die je op veel andere camera’s niet kunt zien. We hebben camera installaties voor winkels en bedrijven. Het is voor u als klant goed te doen om dit zelf te installeren, met de juiste ondersteuning van onze zijde. De camera’s zijn demonstreerbaar in onze winkel.”

Kortom: voor onderdelen, accessoires en deskundig advies:
Ga naar PartsNL in Winkelcentrum Arendshof 102

Reacties

article
28327
Na een naamsverandering bijna 5 jaar geleden, verkoopt PartsNL Oosterhout nog steeds de onderdelen waar
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180112/partsnl-oosterhout-onderdelen-accessoires-al-bijna-30-jaar-winkelcentrum-arendshof/
2018-01-12T18:48:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/01/12184826/Schermafbeelding-2018-01-12-om-18.48.38.png
Nieuws