Open dag bij de activiteitencentra De Slotjes, De Bunthoef en Dommelbergen

Foto: Gemeente Oosterhout

Kom op woensdag 31 januari naar het Open Huis van het activiteitencentrum in jouw stadsdeel: Dommelbergen (noord), De Slotjes (centrum) en De Bunthoef (zuid). De medewerkers staan klaar om je te verwelkomen met (huisgemaakte) hapjes. Tenslotte is ‘Eerst eten’ typisch Oosterhout.

Greep uit het aanbod

Wist je dat je in de Oosterhoutse activiteitencentra kunt biljarten, computerles volgen, jeu de boules spelen, gymen, yoga beoefenen of handwerken? En dat dit slechts een greep is uit het uitgebreide aanbod voor jong en oud? Tijdens het Open Huis presenteren diverse groepen, verenigingen en clubs zich. Je bent welkom om een kijkje te nemen of mee te doen. Wil je zelf eenmalig of regelmatig een activiteit organiseren in één van de centra? Laat je gedurende het Open Huis informeren over de mogelijkheden.

Vernieuwd

Tijdens het Open Huis staan de vrijwilligers klaar om je rond te leiden door de vele verschillende ruimtes die de centra hebben. Voor jou de kans om de uitgebreide vernieuwing van Dommelbergen, De Slotjes en De Bunthoef te bewonderen. Met één herkenbare stijl van nieuw meubilair, lampen en fris schilderwerk mogen we de Oosterhoutse activiteitencentra nu met recht ‘de grootste huiskamers’ van Oosterhout noemen.

Eerst eten

Gedurende de hele dag worden er (huisgemaakte) hapjes geserveerd voor een hartverwarmend welkom. Want zoals we in Oosterhout zeggen; ‘Eerst eten’. Én daarna een kijkje nemen bij de activiteiten. Of maak je van de gelegenheid gebruik om andere buurtbewoners te ontmoeten? Je bent van harte welkom op woensdag 31 januari tussen 09.00 en 19.00 uur.

Meer informatie

  • Activiteitencentrum de Bunthoef, Bloemenhof 2 (zuid)
  • Activiteitencentrum de Slotjes, Slotjesveld 15 (centrum)
  • Activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90 (noord)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen