Herinrichten en onderhoud Van Vianenstraat en Van Wassenaarveld met park

Foto: Gemeente Oosterhout

Maandag 19 februari start aannemer Graaumans met de geplande werkzaamheden in de Van Vianenstraat en Van Wassenaarveld. De Van Vianenstraat en de Van Wassenaarsveld met park worden heringericht. Het benodigde onderhoud combineren we zo met de wens om de buurt te verbeteren.

Planning

  • 19 februari – 24 februari
    Voorbereidende werkzaamheden verwijderen bomen en struiken opbreken verharding, plaatsen bemaling, frezen stronken/ wortels
  • 19 februari
    Start van de werkzaamheden.
  • Eind april
    Einde werkzaamheden

Bereikbaarheid

De aannemer gaat de werkzaamheden in fases uitvoeren. De aannemer breekt maximaal 80 m op en start met de werkzaamheden in de Van Vianenstraat en gaat vanuit daar door naar het Van Wassenaarveld. De totale duur van de werkzaamheden is ca 10 weken. Steeds zal een deel van de straat zijn opgebroken waardoor dat deel niet bereikbaar is met de auto. De Van Wassenaarveld wordt tijdelijk bereikbaar vanaf de Prins Federikstraat. De woningen blijven te voet bereikbaar. Daar waar mogelijk worden houten/kunststof loopschotten toegepast. Voor de aansluiting van het nieuwe riool vanuit de Van Vianenstraat op de put in de Van Duivenvoordestraat is de Van Duivenvoordenstraat tussen de Nachtegaalstraat en Van Vianenstraat tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De hulpdiensten worden geïnformeerd over de werkzaamheden. 

Meer informatie

De aannemer zal de betreffende bewoners nog verder in detail informeren over de werkzaamheden. Heb je vragen over het project, dan kunt je contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente Oosterhout, de heer Will Schoemaker via het Algemeen telefoonnummer gemeente Oosterhout 14 01 62. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen