Foodtruckfestival rondom de kiosk in het Stadspark tijdens Koningsdag

Foto: Oranje Comite Oosterhout

Koningsdag zal er in Oosterhout dit jaar anders uit komen te zien dan we tot nu toe gewend waren. Natuurlijk zijn er nog steeds kramen en worden de Oosterhoutse verenigingen en clubs door het Oranje Comité uitgenodigd om invulling te geven aan onze nationale feestdag op 27 april. Maar er zijn meer plannen!

Foodtruckfestival

Op Koningsdag 27 april zal tussen 10.00 en 19.00 uur een heus Foodtruckfestival worden georganiseerd in het Slotpark-West, rondom de Kiosk. In het Slotpark-West kun je ook je kleedje uitvouwen voor de verkoop van jouw spulletjes.

Geen kleedjes in Slotpark-Oost

Aan de andere zijde van de Slotlaan, in Slotpark-Oost, worden dit jaar uitsluitend kramen geplaatst. Er worden in dit gedeelte geen kleedjes meer toegestaan! Een kraam in Slotpark-Oost kun je vanaf 14 april, 9.30 uur weer online een kraam huren. De plattegrond is dit jaar iets aangepast en het proces op de achtergrond en betalingen moeten nu soepeler verlopen, zo verzekert het Oranje Comité ons.

Kindervrijmarkt

Winkelcentrum Arendshof is tijdens Koningsdag (vrijdag 27 april) gewoon geopend! Daarnaast wordt er een leuke Kindervrijmarkt georganiseerd. Kinderen tot en met groep 8 kunnen zich hier kosteloos voor inschrijven. De vrijmarkt is vanaf 8:00 uur geopend!

Versierde fietsenoptocht blijft

Om 14.30 start een optocht voor kinderen van 0 tot 12 jaar met versierde fietsen, driewielers, bolderkarren, etc. etc. Voor het startschot is de organisatie bezig om een bekende Oosterhouter te strikken. De tocht voert naar de Markt waar om ongeveer 15.30 de prijsuitreiking plaats vindt.

Het volledige programma voor Koningsdag volgt binnenkort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen