21 en 22 april weer Truck- en tractorpulling weekend in Oosteind

Foto: KPJ Oosteind

In het weekend van 21 en 22 april organiseert KPJ Oosteind weer het Truck- en Tractorpullingweekend op de Rijsdijk in Oosteind. Naast de wedstrijden zijn er ook optredens van DJ Arii, Tamara Tol en Arjon Oomstrom. 

Programma zaterdag 21 april 2018

Dit jaar zal de zaterdag er anders uit gaan zien als vorig jaar! Dit jaar wordt gestart met competitiewedstrijden van de Hyprosport en de Agrisport. Binnen deze competitiewedstrijden zullen verschillende klassen gaan strijden om de winst. Hiernaast zullen er ook verschillende truck demo’s rijden van de VTN. Het belooft dit jaar weer een spectaculaire dag te worden die we feestelijk en knallend gaan afsluiten in onze feesttent. Dit jaar komen de volgende artiesten de tent op z’n kop zetten: DJ Arii, Tamara Tol en Arjon Oomstrom!

Programma zondag 22 april 2018

Natuurlijk wordt ook dit jaar weer de welbekende trekkertrek voor de landbouwklassen georganiseerd! Ook zal er een Jeep klasse zijn. Deelnemers uit het dorp en van ver buiten Oosteind zullen hieraan gaan deelnemen. Zondag is er ook aan de kleintjes onder ons gedacht! Hiervoor worden er verschillende, leuke activiteiten georganiseerd. Na afloop van de trekkertrek word de dag afgesloten in onze feesttent o­­­­nder muzikale begeleiding van Disco Celebratrion.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen