Tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs in Oosteind

Foto: kinderkledingbeursoosterhout.nl

Vanmorgen wordt tussen 8.30 en 12.00 uur in het Oostquartier aan de Provincialeweg 96 in Oosteind weer een tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs georganiseerd. De entree is gratis!

Meer dan 10.000 kledingstukken

De ruimte is omgetoverd tot één grote winkel vol met (merk) kleding. Er is een ruim aanbod van meer dan 10.000 stuks! Alles hangt en ligt op maat en soort. Hierdoor gaat het zoeken heel gemakkelijk. Er hangt voornamelijk zomerkleding van maat 74 t/m 176 , ook verkleed -, sport- en , zwemkleding en zo goed als nieuwe (sport)schoenen. Ook kinderfietsen, fietsstoeltjes, autostoeltjes, buggy’s, campingbedjes etc…

Ook speelgoed

Het speelgoed staat in een aparte ruimte (boven) opgesteld, zoveel mogelijk op soort. Je vindt er van alles, Duplo, Lego, Playmobil, Knexx, kinderfietsjes, poppenwagens, Barbies, gezelschapsspellen, keukentjes en werkbanken, educatief en creatief speelgoed, DVD’s en Playstation en Wii spellen en een groot aantal hardcover (voorlees)boeken van Avi E3 t/m E7+.

Parkeren

Vriendelijk verzoek van de organisatie om niet te parkeren aan de Provincialeweg (op bepaalde tijden is er een parkeerverbod) i.v.m. met het landbouwverkeer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de wijk achter het Oostquartier, bij de school en bij de tennisvereniging een “oprit” in tegenover de kerk.

Extra informatie

Let op! Het is niet toegestaan grote tassen, zoals boodschappentassen e.d. tijdens de beurs mee naar binnen te nemen. Een eigen boodschappenkrat mag wel. In verband met de brandveiligheid mogen er op last van de brandweer geen kinderwagens of buggy’s naar binnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen