Wandel de Avond4daagse als groep met je klas, sportclub of buurtgenoten

Foto: St. Willem van Duivenvoorde

Wist jij dat je met de hele klas, de sportclub of de buurtvereniging samen kunt lopen tijdens de Avond4daagse op 5, 6, 7 en 8 juni? Dat is supereenvoudig te regelen en het stempelen en het ophalen van de medailles op vrijdagavond gaat nét wat makkelijker. En je bent al een groep met 5 personen of meer!

Groepen

Het deelnemen in groepen is weer in opkomst. Vroeger liepen verschillende scholen en sportverenigingen samen mee tijdens de Avondvierdaagse. Het is een aantal jaren minder geweest, maar met name de laatste paar jaar is het aantal deelnemende groepen weer aan het oplopen. Logisch, want het stempelen en ophalen van medailles is nét wat eenvoudiger als groep.

Alleen pinnen

Voor het inschrijven voor groepen vanaf 5 personen is er een apart inschrijfformulier. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Let op! Je kunt bij het VVV alleen pinnen en niet met contant geld betalen! Bij het opgeven moet je op het formulier per deelnemer aangeven voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd.

Doorstart

Vorige maand maakte de organisatie bekend dat het vierdaagse wandelevenement wegens een tekort aan vrijwilligers dit jaar niet door zou gaan. Hierdoor kon de organisatie niet instaan voor de veiligheid van de ruim 2.000 wandelaars en evenzoveel begeleiders. Enkele leden van Ronde Tafel 145 en JCI Oosterhout zijn met het bestuur van de de organiserende stichting en de gemeente om tafel gegaan om er samen voor te zorgen dat de Avond4daagse dit jaar toch doorgaat.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen