Veel positieve reacties op doorgaan Oosterhoutse Avond4daagse

Foto: St. Willem van Duivenvoorde

Afgelopen vrijdag maakte Stichting Willem van Duivenvoorde, de organisator van de Oosterhoutse Avond4daagse bekend dat de editie 2018 alsnog doorgaat op 5, 6, 7 en 8 juni. Dat leverde op de Facebookpagina van Oosterhout Nieuws een berg met reacties op. 

Doorstart

Ruim twee weken geleden maakte de organisatie bekend dat het vierdaagse wandelevenement wegens een tekort aan vrijwilligers dit jaar niet door zou gaan. Hierdoor kon de organisatie niet instaan voor de veiligheid van de ruim 2.000 wandelaars en evenzoveel begeleiders. Enkele leden van Ronde Tafel 145 en JCI Oosterhout zijn met het bestuur van de de organiserende stichting en de gemeente om tafel gegaan om er samen voor te zorgen dat de Avond4daagse dit jaar toch doorgaat.  

Reacties op Facebook

Dit nieuws leverde veel, voornamelijk positieve, reacties op. Zo schrijft Wendy aan Monique en Chantal: “We zullen weer echt aan de bak moeten…” Kirsten reageert: “Yeah, top!” en Hilde zegt: “Super!” terwijl Manon zich afvraagt “Wordt het weer ranja dit jaar?” Maaike slaat de spijker op de kop: “Gelukkig genoeg vrijwilligers gevonden om het door te laten gaan. Want van de vrijwilligers moet je het wel hebben!”

Inschrijven vanaf 4 mei bij het VVV

Vanaf vrijdag 4 mei kun je je weer inschrijven bij VVV Oosterhout aan de Torenstraat. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Let op! Je kunt bij het VVV alleen pinnen en niet met contant geld betalen! Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen