Meld je aan als mantelzorger voor de vernieuwde Mantelzorgdag!

Foto: Surplus Welzijn

De sfeervolle Oosterhoutse Mantelzorgdag is er voor Oosterhouters die structureel zorgen voor een familielid, vriend of buur. Dit jaar zal deze worden gehouden op 3 november 2018. Vanwege het overweldigende succes van voorgaande jaren besloot de organisatie dit jaar om het programma van de dag net wat anders in te richten dan andere jaren. Je kiest dit jaar voor een middag – óf een avondprogramma. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Samen doen of samen zijn

Het middagprogramma staat in het teken van ‘samen doen!’. Je kunt deze middag deel nemen aan inspirerende workshops, activiteiten en een borrel met hapjes, die van 13.00 uur tot 18.00 uur plaats vinden. Het avondprogramma staat in het teken van ‘samen zijn!’. Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor een feestelijke borrel met hapjes, gevolgd door entertainment. De avond wordt afgerond om circa 21.30 uur. Het beloofd een bijzondere dag te worden!

Ben jij mantelzorger?

Zorg jij voor een familielid met een chronische ziekte, stoornis of beperking? En ben je nog niet aangemeld als mantelzorger bij Surplus? Meld je dan nu aan via [email protected] of bel naar telefoonnummer 0162-748600. Zo word je op de hoogte gehouden van de mantelzorgdag, nieuws rondom ondersteuning en de mantelzorgwaardering. Aanmelden voor de Oosterhoutse Mantelzorgdag zelf is overigens pas mogelijk vanaf september 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen