Taxatiemiddag oude boeken: misschien ligt er een schat op zolder!

Foto: molendijkboeken.nl

Op donderdag 21 juni komt tussen 13.00 en 16.00 uur de bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam naar Oosterhout. Hij zal in het Charme Hotel jouw oude boeken graag taxeren en je informeren over mogelijke verkoop of inbreng voor een veiling. 

Schat op zolder?

Denk je een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel of een oude (handgekleurde) atlas in je bezit te hebben? Of wellicht ligt er nog documentatiemateriaal uit de oorlog, foto’s, ansichtkaarten of prenten op zolder? Ga dan op 21 juni ’s middags met je boeken naar de taxatiemiddag in het Charme Hotel. De bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam zal je boek graag taxeren. De taxaties die hij verricht zijn gebaseerd op de opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen. Jarenlang werkt hij samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd kostbare bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.

Meer informatie

Kosten voor taxatie zijn 5 euro per 5 tot 10 boeken. Een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk. De taxatiemiddag vindt plaats op 21 juni tussen 13.00 en 16.00 uur in het Charme Hotel Oosterhout aan het Waterlooplein 50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen