Komende zaterdag e-sporten tijdens de Arendshof FIFA 18 Cup

Foto: tournify.nl

Op zaterdag 14 juli organiseert winkelcentrum Arendshof in samenwerking met Søles Sneakers de Arendshof FIFA 18 Cup. Het toernooi wordt gehouden in het winkelcentrum zelf en duurt van 12.30 tot 16.30 uur. Voor de deelnemers zijn er zijn mooie prijzen te winnen. 

FIFA in Arendshof

Het FIFA-spel wordt al járen gespeeld in Nederland en is erg populair onder jongeren. Echte FIFA-fanaten kunnen op 14 juli hun hart ophalen in winkelcentrum Arendshof door te spelen voor prijzen zoals een iPhone 7, een trainingspak van het Nederlands Elftal of een draadloze hoofdtelefoon.

Koel Weijland

Bij het event is ook Nederlands bekendste E-sporter Koen Weijland aanwezig. Het talent is sinds 2016 in dienst bij Ajax en was hiermee Nederlands eerste officiële e-sporter. Op deze dag geeft Koen Weijland samen met andere bekende Youtubers en e-sporters de deelnemers tips en tricks om het beste uit hun spel te kunnen halen tijdens het toernooi. Ben jij een echte FIFA-fanaat en lijkt het je leuk om beroemde e-sporters als Koen Weijland te ontmoeten? Kom dan zeker een kijkje nemen. Aanmelden voor dit toernooi gaat helaas niet meer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen