Vandaag Eastwood Beach Instuif op de Markt

Foto: MOOVE

De afgelopen dag is er hard gewerkt aan een grote bak zand op de Markt. Vandaag kunnen kinderen van alle leeftijden tijdens de Eastwood Beach Instuif in deze zandbak sporten. Denk aan volleybal, korfbal, surfen en boogschieten. Opgeven is niet nodig en de middag start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Tip: neem voldoende drinkwater mee!

Beach Instuif

Vandaag en morgen zijn er allerlei beweegactiviteiten georganiseerd door MOOVE zoals de Eastwood Beach Instuif voor alle leeftijden met volleybal, korfbal, surfen en boogschieten en op woensdag 11 juli de Eastwood Beach Soccer voor de jeugd van 10 tot 16 jaar waarbij je je eigen team mag samenstellen met minimaal vijf en maximaal acht spelers. Donderdag 12 en vrijdag 13 juli worden er clinics beachhandbal gegeven voor de jeugd. Hiervoor moet je je wel even opgeven: [email protected]

Beach handbal

Tussen 12 en 15 juli is er op ons nieuwe ‘stadstrand’ een internationaal beach handbal toernooi met de nationale teams van onder meer Noorwegen, Duitsland en Australië.  Het gratis te bezoeken toernooi is een samenwerkingsverband tussen OHC, Camelot Beach Handball uit Tilburg, de gemeente Oosterhout en de horeca.

Beachparty

Op de laatste dag, zondag 15 juli, staat er een Beachparty op het zandveld gepland. Voor de kinderen staan er de hele dag strandspelletjes op het programma van 10.00 tot 16.00 uur. Daarna kan op groot scherm de WK-finale bekeken worden. Na de wedstrijd wordt er op het strand een after-party gehouden. De Beachparty wordt georganiseerd door de cafés De Beurs en Seven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen