Welk bedrijf nomineer jij als meest vernieuwende en beste onderneming?

Foto: JCI

Tijdens FutureTalks op donderdag 11 oktober worden de gloednieuwe Business Keetje Award en Young Business Keetje Award uitgereikt. Wie nomineer jij voor een van deze prestigieuze prijzen voor de meest vernieuwende en beste onderneming van onze gemeente?

FutureTalks

Hoe ziet de toekomst van ondernemen eruit? Tijdens FutureTalks, hét nieuwe Oosterhoutse netwerkevent op 11 oktober, nemen autocoureur Jan Lammers, trendwatcher Sander Duivestein en Lianne van Veen van Picnic je mee op een tijdreis naar de toekomst. Daarnaast worden de nieuwe Business Keetje Award en de Young Business Keetje Award voor de allereerste keer uitgereikt. De avond wordt door Anne-Marie Fokkens (bekend van Omroep Brabant) in goede banen geleid en muzikaal omlijst door DJ Mell Tiërra.

Business Keetje

Zoals de naam “Business Keetje Award” al zegt, wordt gezocht naar de beste onderneming en ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar is ‘de toekomst van ondernemen’. Dit jaar zal voor de eerste keer de Mooie Business Keetje Award worden uitgereikt aan het meest vernieuwende bedrijf en de Young Business Keetje Award voor meest toekomstgerichte ondernemer.

Wie nomineer jij?

Heb jij of ken jij een Oosterhouts bedrijf dat misschien wel in aanmerking kan komen voor een van de nieuwe awards? De genomineerde bedrijven moeten hun hoofdvestiging in de gemeente Oosterhout hebben. Dat mag dus ook Dorst, Den Hout of Oosteind zijn. Daarnaast moeten het bedrijven zijn met een gezonde bedrijfsvoering en minstens 5 medewerkers, onderscheidend in de branche en vooral een raakvlak met het thema ‘de toekomst van ondernemen’. Ken jij zo’n bedrijf? Nomineer dat bedrijf dan uiterlijk 27 augustus door een mail te sturen naar [email protected].

De jury

De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Merel Vermijs van Vermijs Kartonnage is de voorzitter. Zij wordt in de jury bijgestaan door Robin van der Helm (wethouder van de gemeente Oosterhout), Gerben van der Harst (directievoorzitter Rabobank Amerstreek), Arie Rietveld (directeur OCT & Rietveld Logistics), Kristel Groenenboom (directie container service Groenenboom) en Theo Sonnenberg (Operating Partner Nordian Capital Partners).

Meer informatie

FutureTalks wordt georganiseerd door JCI Oosterhout (voorheen Junior Kamer) op donderdag 11 oktober in het Sint Oelbert Gymnasium. Entreebewijzen kosten 45 euro per persoon inclusief hapjes en drankjes. Voor kaarten en meer informatie klik je op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen