Laatste week EMTÉ Markkant, 1 oktober weer open als Coop

Foto: Coop Supermarkten

Op zaterdag 15 september 2018 om 13:00 uur sluit EMTÉ haar supermarkt aan de Markkant tussen de sluizen. Op maandag 1 oktober 2018 zal de winkel als Coop weer openen.

Alle 130 EMTÉ winkels verkocht

In maart van dit jaar werd bekendgemaakt dat alle EMTÉ Supermarkten worden verkocht aan Jumbo en Coop Supermarkten. Naast de Oosterhoutse vestiging gaat het om nog 129 EMTÉ winkels, de retail-distributiecentra in Kapelle en Putten, de Vleescentrale in Enschede en de ondersteunende operationele en commerciële afdelingen van EMTÉ op het hoofdkantoor in Veghel.

Fijnproeverspunten

Tot sluiting van de winkel kun je jouw Fijnproeverspunten nog inleveren in de winkel of in de FijnproeversShop. Na sluiting ontvang je een waardebon van Coop ter waarde van het aantal FijnproeversPunten. Elke FijnproeversPunt is gelijk aan €0,01. Voorbeeld: 100 punten vertegenwoordigen een waarde van €1,00.

Over Coop Supermarkten

Coop is een resultaatgerichte, herkenbare, zelfstandige coöperatie die, bewust van haar maatschappelijke positie, een optimaal pakket van levensmiddelen en gerelateerde producten / diensten levert aan consumenten- en ondernemersleden. Coop is groot geworden door samen te werken. Dat doen zij voor haar klanten, maar ook mét haar klanten, want: samen maak je ’t verschil.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen