Blog Erik: “We zijn hard op weg naar de 15.000 euro!”

Foto: Erik Oomes

Op 7 oktober lopen diverse Oosterhouters mee met de Singelloop in Breda. Fabiënne Huisman en Erik Oomes proberen minimaal 15.000 euro op te halen voor Alzheimer Nederland onder de naam “Oosterhout loopt voor een Alzheimervrije generatie”. Zij zullen beiden regelmatig een blog verzorgen op Oosterhout Nieuws over hun ups en downs in de aanloop naar hun loop. Dit keer de vierde blog van Erik.

Alzheimerdag

Het is weer vrijdag avond, de avond dat ik altijd mijn blog op het laatste moment nog maak! Ik zit hem deze keer vol trots te typen! Vandaag is het Wereld Alzheimer dag, deze dag is toch heel speciaal voor ons, voor deze mensen doen wij het allemaal! Voor deze mensen willen wij die 15.000 euro halen! Voor deze mensen en voor de nieuwe generatie mensen willen we dit halen!

Supertrots

Vanmiddag werd ik gebeld door de ORTS of ik even tijd had voor hun radio uitzending. Maar natuurlijk wil ik dat! Ik mocht er vertellen over de actie de we vandaag bij de Beer hadden. 10 % van de omzet doneren we aan Oosterhout loopt voor Alzheimer! Het personeel doneert vandaag alle fooi, die ik nog een keer verdubbel ook aan Oosterhout loopt voor Alzheimer. Wat een mooi bedrag hebben we bij elkaar gehaald vandaag! TROTS op iedereen die is komen eten en SUPER TROTS op al mijn medewerkers die zich hiervoor hebben ingezet!! Zondag wordt op Oosterhout Nieuws en op de Facebookpagina van de Beren het opgehaalde bedrag bekendgemaakt.

Gewoon doortrainen

Ook kregen we vandaag het bericht dat de eerste lading shirts klaarlagen bij de drukker! Wat zien die er gaaf uit! Ik stuurde gelijk naar Fab: “Hier krijg je gelijk weer extra energie van en weten we waar we het voor doen!” Vanmiddag zijn we het bedrag van 4.000 euro gepasseerd, op naar de 15.000!!! Na mijn vakantie met korte loopjes in de 30 graden met veel hoogteverschillen, deze zaterdagochtend weer een duurloop van 18 of 19 km in de wind, regen en lekker vlak. Ik ga lopen via de bossen, langs het kanaal naar Breda en dan via Teteringen weer terug naar huis, hopelijk kom ik dan in de buurt van de 18/19 km! Het wordt wel weer even wennen met het weer! Na al deze positieve berichten vandaag heb ik er in ieder geval heel erg veel zin in en kan niet wachten totdat mijn wekker morgen vroeg weer gaat!

Voor alle lopers, nog 15 dagen. Dus blijf lekker door trainen we zijn er bijna!!
Nu niet opgeven, maar doorgaan!!! Tot volgende week weer!

Erik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen