Grote hobbymarkt bij museum Oud Oosterhout

Foto: Brabants Museum Oud Oosterhout

Zaterdag 29 september organiseert museum Oud Oosterhout aan de Bredaseweg 129 een grote hobbymarkt van 11.00 tot 17.00 uur. Diverse vrijwilligers demonstreren dan hun hobby. Entree is 3 euro per persoon incl. koffie, thee of ranja.

Demonstraties

Tijdens de hobbymarkt zijn er demonstraties van: kantklossen, glas in lood, keramiek, pottenbakken, vilt, haken, houtbewerking, maquette- en miniatuurbouw, tekenen, schilderen, metaalsmeden, drukwerk, knutsels, glaskunst, kaarten maken, zang en muziek, goud- en zilversmeden. Wie weet vind jij hier wel een nieuwe hobby?

‘De Toekomst’

Zaterdag start ook de expositie over pottenbakkerijen/aardenwerkfabrieken van Oosterhout. De vrijwilligers van Oud Oosterhout hebben meerdere dia’s ingescand van aardewerkfabriek De Toekomst. Hier staan diverse mensen op die daar werkzaam waren in de tussen de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Misschien herken je jezelf wel op een van de foto’s!

Meer info

De hobbymarkt is van 11.00 uur tot 17.00 uur bij Museum Oud Oosterhout aan de Bredaseweg 129 in Oosterhout. Entree is 3 euro. Dit is inclusief museumbezoek en een kopje koffie, thee of ranja voor de kinderen. Met de museumkaart heeft men gratis toegang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen