Voorronde NK Team Poker bij Partycentrum Minneboo

Foto: ONKP

Op zondag 21 oktober wordt bij Partycentrum Minneboo aan de Rulstraat een voorronde gehouden van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Oosterhout is een van de 50 plaatsen door heel het land waar ruim 3.000 recreatieve pokerspelers meespelen om het beste pokerteam van Nederland te worden. Stel een team samen van 4 personen en doe mee.

Pokeren

Poker wordt vooral individueel gespeeld, maar in teamverband is het veel gezelliger. Bij het Nederlands Team Kampioenschap Poker hoef je geen ervaren pokerspeler te zijn om mee te doen. Samen met 3 anderen probeer je zoveel mogelijk punten binnen te halen. Elk teamlid speelt 3 sit and go’s tijdens de voorronde (3x anderhalf uur). Aan de hand van de uitslag van de sit and go krijgt de speler een x aantal punten. De punten van de teamleden bij elkaar opgeteld is de teamscore. Een speelavond duurt maximaal 6 uur.

Wat kun je winnen?

Team Radical wist het vorige seizoen van het Nederlands Team Kampioenschap Poker te winnen. Aan het kampioenschap zijn geen prijzen of premies verbonden, maar zij kregen (samen met de nummers 2 en 3 van het afgelopen seizoen) een sponsorcontract. Als ambassadeurs van het NTKP mochten zij een week lang naar Engeland voor de partypoker UK Pokerchampionships. Hier deden ze mee aan diverse toernooien met prijzenpotten tussen de €200.000,- en €1.000.000,-. Wie weet worden jullie de nieuwe kampioenen en spelen jullie straks ook dergelijke grote toernooien!

Inschrijven

Stel een team van 4 personen samen en schrijf je direct in. De kosten voor het team zijn 50 euro. Alleen de teamcaptain hoeft het team in te schrijven. Let op: Inschrijven is alleen mogelijk via de website en dus niet op de locatie. Lukt het niet om een team samen te stellen? Dan kun je je ook individueel inschrijven.

Reacties

article
36182
Op zondag 21 oktober wordt bij Partycentrum Minneboo aan de Rulstraat een voorronde gehouden van het
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180927/voorronde-kampioenschap-team-poker-partycentrum-minneboo/
2018-09-27T06:30:51+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/27063204/ONKP-Poker.jpg
Nieuws, Sport