Blog Erik: “Het was weer zweten deze week…”

Foto: Erik Oomes

Op 7 oktober lopen diverse Oosterhouters mee met de Singelloop in Breda. Fabiënne Huisman en Erik Oomes proberen minimaal 15.000 euro op te halen voor Alzheimer Nederland onder de naam “Oosterhout loopt voor een Alzheimervrije generatie”. Zij zullen beiden regelmatig een blog verzorgen op Oosterhout Nieuws over hun ups en downs in de aanloop naar hun loop. Dit keer de vijfde blog van Erik.

Nog 7 dagen!!

De langste duurloop is geweest, het lichaam rust geven is begonnen! Nou ja rust… rust met lopen dan. Wel weer mijn drie keer krachttrainingen gedaan en vrijdagochtend zelfstandig de intervaltraining gedaan. Helaas kon ik donderdag niet bij Enforce meetrainen met de interval training vanwege de drukte bij de Beren. Ik mocht lekker achter de grill blijven staan, dat was ook zweten trouwens! De intervaltraining van vrijdag ochtend ging best goed eigenlijk, om de interval alleen te doen, is toch altijd wat lastiger dan met een groep is mijn mening. Toch 600 – 500 – 400 – 400 – 500 – 600 meter gedaan!

Lekker gewerkt

Tussendoor van de week nog 2 dagen in Zwolle geweest voor opnames voor promotiefilmpjes van de Beren. Het leek net op GTST hoe ze alles filmde, klaarzetten, nog een keer opnieuw draaien… Maar wel een hele mooie ervaring! Voor de rest lekker gewerkt van de week!

Shirtjes opgehaald

Afgelopen vrijdag de laatste shirtjes opgehaald, en dan gaan we aankomende zondag alles klaarzetten, tasje, shirtje en startnummer, zodat alle lopers het aanstaande maandag, vrijdag of zondag kunnen ophalen. Dan is het eindelijk bijna zo ver!! Ik weet niet of jullie het allemaal hadden gezien, maar wat een mooie bedrag hadden we vorige week opgehaald: 1324,85 euro. Wat ben ik trots op alle gasten die zijn geweest, maar nog meer op onze medewerkers die dit bij elkaar hebben gehaald!! Toppers zijn het allemaal!

Alzheimer onder de aandacht

Er komen elke dag nog steeds nieuwe donaties bij, hopelijk gaat dit de laatste week ook weer zo door! We zitten nu iets boven de 7.000 euro! Hopelijk gaan we nog over de 10.000 euro heen! Wat zouden Fab en ik daar trots op zijn dat we dit met heel Oosterhout bereikt hebben! We hebben in ieder geval bereikt dat Alzheimer goed onder de aandacht is gebracht, en dat is misschien nog wel veel meer waard dan we uit kunnen drukken in geld!

Erik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen