Laatste wens uit de Wensboom 2017 gaat in vervulling en de nieuwe boom staat alweer klaar!

Foto: Wensboom Oosterhout

Wat doe je met een saaie, kale muur op een schoolplein? KBS de Berkenhof koesterde de vurige wens deze muur te voorzien met een kleurige muurschildering. Op goed geluk werd afgelopen jaar een kaartje in de Wensboom in winkelcentrum Arendshof gehangen. Het duurde even…maar deze wens komt komende dinsdag 4 december om 15.00 uur uit! De onthulling van de nieuwe muur is ook de allerlaatste wens uit de Wensboom Oosterhout die dit jaar wordt vervuld.

Kleurige wandschildering

In overleg met de school maakte kunstenaar en tekenleraar Adrie Kersten een prachtige kleurige wandschildering. Deze kleurrijke plaat van 6 bij 2,10 meter stelt een bos voor met allerlei bijzondere dieren. Genoeg te zien dus en veel gezelliger dan die oude grauwe muur naast de zandbak. Yvonne Dollé en Toon Oomen droegen namens Rotary Oosterhout-regio (initiatiefnemer van de Wensboom) een steentje bij aan het kunstwerk. Het schoolplein is ook verrijkt met enkele stevige houten banken die afgelopen week door vrijwilligers zijn gemaakt en geplaatst.

Nieuwe wensboom

Vanaf 15 december staat de Wensboom weer enkele weken in winkelcentrum Arendshof. Ook nu kunnen mensen weer hun wens ophangen om iemand in het nieuwe jaar te verrassen, iets extra’s te bieden of te helpen. Gedurende 2019 zal Rotary Oosterhout Regio dan weer met de hulp van vele vrijwilligers een aantal wensen gaan vervullen. Wil je zelf een steentje bijdragen? Loop mee voor de Wensboom met Santa Run Oosterhout op 15 december!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen