Nieuwe tijden voor vieringen in Antoniushuis ‘De Vinder’

Foto: Wiljan van der Zanden

Vanaf 12 maart vervalt de woensdagmorgenviering in Antoniushuis ‘De Vinder’. Daarvoor komt een viering op dinsdagavond om 18.30 uur in de plaats.

Sluiting St. Antoniuskerk

Op 31 december 2016 stopten de vieringen in de Sint Antoniuskerk, toen deze werd gesloten. Sindsdien werd er wekelijks een viering gehouden in Antoniushuis ‘De Vinder’ op de zaterdagmiddag om 17.00 uur. Bij veel kerkgangers bleek dat tijdstip goed aan te slaan. Gemiddeld waren er in elke viering 50 à 60 personen aanwezig.

Verplaatsing naar dinsdag

In juni 2018 werd de viering op zaterdag verplaatst naar de woensdagochtend 9.00 uur.  Velen vonden dit “vroege” tijdstip niet zo geschikt en haakten daarom om verschillende redenen af. Daarom zal vanaf12 maart de woensdagmorgenviering worden verplaatst naar dinsdag 18.30 uur. De Catharinaparochie zal zorgen voor voorgangers op de dinsdagavond.

Donderdagmorgen blijft

Op de woensdagochtend zal voortaan om 9.00 uur geen viering meer zijn. Wel is er op donderdag een viering om 9.30 uur. Na afloop van zowel de dinsdag- als de donderdagviering is er gelegenheid om een gratis kopje koffie of thee te gebruiken. De Antoniuskerkzaal is te vinden aan de Sint-Vincentiusstraat 113A.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen