Duurzaam Info Punt verhuist naar oude Free Record Shop

Foto: Oosterhout Nieuwe Energie

Het Duurzaam Info Punt Oosterhout verhuist naar het oude pand van de Free Record Shop in de Arendstraat. Dat is twee deuren verderop dan waar het informatiepunt tot nu toe gevestigd was.

Duurzame energie

In het Duurzaam Info Punt verstrekken vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) bezoekers gratis informatie en advies over duurzame investeringen met betrekking tot energie. Het Duurzaam Info Punt is twee keer per maand, op elke tweede en elke laatste zaterdag van de maand, geopend van 10:00 tot 13:00 uur. En deze maand dus ook op Koningsdag!

Vragen over…?

Leveren zonnepanelen voldoende rendement op, wat is een warmtepomp nu eigenlijk? Is het zinvol om mijn spouwmuur te isoleren? Wat ga ik besparen? Met al dit soort vragen kunnen inwoners van Oosterhout en omgeving terecht bij het Duurzaam Informatie Punt.

Ideële coöperatie

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert. Zij komt voort uit de daadkracht van vrijwillig betrokken ondernemers en inwoners van Oosterhout, die zich geheel belangeloos inzetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen