Uitmarkt Oosterhout in Openluchttheater op Tweede Pinksterdag

Foto: Openluchttheater

Op Tweede Pinksterdag 10 juni vindt in het Openluchttheater aan het Paterserf het laatste Kletscafé van dit seizoen plaats met als thema ‘Uitmarkt’.

Culturele zomer

Een programma volledig gewijd aan de culturele zomer van 2019 in Oosterhout. Uiteraard komt ook het Openluchttheater aan het woord welke haar voorstelling “Hoe Peer een poes werd” in het weekend van 14 juni in premiere gaat. De Grote Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue houdt haar auditie in de Bussel op woensdag 19 juni, hierover gaan we praten met Jolanda Haagh.

Theater en festivals

Het nieuwe magazine van het theaterseizoen 2019 – 2020 van Theater de Bussel is uit, theaterdirecteur Charlotte Louwers vertelt er meer over. De activiteiten in de stadstuin De Schelp en Floraliapark worden belicht. Daarnaast uiteraard de laatste nieuwtjes rondom de festivals Parkfeest, Oosterhout Live en Parkgein.

Meer informatie

De presentatie is in handen van Marleen Helsloot, Martine Huijbrechts en René van Bijnen. Columnist Ronald Vermeulen sluit het seizoen af. Kletscafé is van 13.00 uur tot 15.00 uur in het Openluchttheater en de entree is gratis. Het Openluchttheater ligt aan het Paterserf. Je komt er door het bruggetje over te steken achter de flats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen