Lazy Sunday Afternoon met American Pepperoni in FloraliaPark

American Pepperoni
American Pepperoni
Foto: FloraliaPark

Zondag 28 juli is het vanaf 14.00 uur weer Lazy Sunday Afternoon in het FloraliaPark aan de Beneluxweg. Dit keer met American Pepperoni. Entree is gratis.

Spelen in het Tuincafé

Het belooft weer een heerlijke zondagmiddag te worden in het FloraliaPark. Allereerst is het van 12.00 tot 16.00 uur lekker Spelen. In het Tuincafé staan diverse gezelschapsspelletjes voor jullie klaar. Vier op een Rij, Ganzenbord, Rummikub, Mens Erger je Niet en nog veel meer. Mocht de zon nog doorbreken, dan wordt het buiten lekker spelen met water! En vanaf 14.00 uur is weer volop muziek in het park. Dit maal is het de beurt aan de Brabantse band American Pepperoni.

American Pepperoni

De kern van American Pepperoni bestaat uit Johan Akkermans (zang, acc. gitaar, mandoline) Joost Tholhuijsen (accordeon), Ruud van Overloop (bas) en Bas Adriaansen (zang en acc. gitaar). Het repertoire is veelzijdig met songs o.a. van Willie Nelson, Poques, Bob Dylan, Elvis Costello, Greg Trooper, Neil Young, JJ Cale, The Band, Ry Cooder, Paul Brady, Bruce Springsteen/Pete Seeger, en Eilen Jewell en nog veel meer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen