Win een fiets met de vernieuwde fietscampingtocht

Foto: proefoosterhout.nl

Op zondag 4 augustus is er weer de jaarlijkse Fietscampingtocht voor het hele gezin. De opzet is vernieuwd en je maakt kans om een fiets te winnen!

Fietstocht van camping naar camping

Zondag 4 augustus kun je je vanaf 10.00 uur inschrijven voor de Fietscampingspeurtocht. De fietsroute langs een heleboel campings in Oosterhout is voor het hele gezin. Nieuw dit jaar is dat je op elke camping wordt uitgedaagd om in de natuur aan de slag te gaan met diverse opdrachten. Zowel voor kinderen als volwassenen is er genoeg te doen.

Win een fiets met de speurtocht

Bij aanmelding krijg je een leuke tas mee en een stempel-/opdrachtkaart samen met de route. Heb je alle opdrachten uitgevoerd? Lever dan je kaart weer in en maak kans op een mooie fiets! Ga onder andere aan de slag met de ‘natuur speurtocht’. Kun jij alle items uit de natuur vinden? Ga op ‘dierenjacht’ met een verrekijker, ‘Red de reptielen’, speel ‘bingo voor speurneuzen’, ga aan de slag als ‘natuurkunstenaar’ en ‘kraak de code’. Kortom vervelen hoef je je zeker niet!

Meer informatie

De Fietscampingtocht is een fietstocht voor het hele gezin van ongeveer 30 kilometer. Onderweg maak je kennis met alle campings in en om Oosterhout. Je koopt voor 3 euro een route met een stempelkaart en maakt dus kans op een fiets! Op zondag 4 augustus kun je vanaf 10.00 uur kun je starten op een van de onderstaande deelnemende campings.

  • Minicamping ’t Kopske, Ruiterspoor 75, Den Hout
  • Minicamping De Kleine Abtshoeve, Meerberg 10, Oosterhout
  • Bungalowpark De Katjeskelder, Katjeskelder 1, Oosterhout
  • Recreatiepark ’t Haasje, Vijf Eikenweg 45, Dorst
  • Recreatieboerderij De Jacobushoeve, Steenovensebaan 29, Dorst
  • Camping De Eekhoorn, Seterseweg 4, Oosterhout

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen