Levenskunst Zuiderhout presenteert najaarsprogramma

Foto: G.Lanting (CC BY-SA 3.0)

Dit najaar zijn er weer bijeenkomsten voor cultuurliefhebbers bij Levenskunst Zuiderhout op de grens van Oosterhout en Teteringen. 

Gevarieerd programma

Op maandagavond 9 september start Levenskunst met een lezing van geestelijk verzorger Marinus van den Berg over kwetsbare ouderdom. Op 14 oktober gaat journalist en filosoof Ralf Bodelier met je in gesprek over de bemoedigende vooruitgang die we wereldwijd boeken en die we maar amper terugzien in de media. Ad Vermeulen is fotograaf, grafisch vormgever en docent Beeldende Vorming. Hij maakte avontuurlijke zeereizen naar de Zuid- en Noordpool. Tijdens de Levenskunstavond van 11 november toont hij zijn fotoreportages die een getuigenis zijn van de pracht van de Polen, maar ook van de gevolgen van het menselijk ingrijpen. Tijdens de laatste Levenskunstavond van dit jaar op 9 december staat het Weihnachtsoratorium van Bach centraal. Ad de Keyzer geeft aan de hand van fragmenten een toelichting op dit bijzondere werk.

Meer informatie

Het bijwonen van een Levenskunstavond kost 5 euro inclusief koffie of thee. Aanvang is telkens 19.30 uur. Voorafgaand aan de lezing kun je vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maak je van jouw avond Levenskunst een compleet avondje uit! De daghap bestaat uit een amuse en een hoofdgerecht. De kosten zijn 12,50 euro inclusief drankje en je dient je hiervoor op te geven per mail [email protected] of telefonisch op 076 – 578 40 00. Je vindt Park Zuiderhout op de grens van Oosterhout en Teteringen aan de Arnold Janssenlaan 46.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen