Theek 5 Oosterhout voortaan op zondag open met volop vermaak

Foto: Theek5

Bibliotheek Theek5 aan de Torenstraat is van oktober tot en met maart elke zondag open van 13.00 tot 17.00 uur. En om deze middagen extra gezellig te maken wordt er van alles georganiseerd. Denk aan het bezoek van interessante schrijvers, leuke workshops en verrassende activiteiten. Dat wordt een hele fijne winterperiode.

Orgelsprookje in St.Jan

Zondag 6 oktober staat de middag in het teken van de Kinderboekenweek. In de St. Jansbasiliek wordt dan het orgelsprookje ‘De Kleine Prins op Reis’ uitgevoerd. Het sprookje De Kleine Prins wordt uitgevoerd door Ton Stevens op het orgel en verteller Cees Rijnders. Omlijst met lichtbeelden naar originele tekeningen. Een poëtisch verhaal dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Een kaartje kost voor volwassenen 10 euro, kinderen sluiten gratis aan. Reserveer via mail: [email protected]

Het vervolg

Iedere zondagmiddag wordt in de bibliotheek een andere activiteit georganiseerd. Het gaat o.a. om workshops digitale fotografie en paardencoaching. De derde zondag van de maand staat in het teken van ons schrijverscafé, met als thema 75 jaar bevrijding. Ook komen Miriam Guensberg, Gert-Jan van den Bemd en Thei Geurts vertellen over hun werk. De maand december staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas en Kerstmis, dus je kunt op zondagmiddag altijd terecht bij Theek 5 Oosterhout en er is dan altijd wat te doen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen