Zieke Oosterhoutse Keano transformeert tot Happy Meal poppetje

Foto: Politieteam Dongemond (via Facebook)

Gisteren werd het McNificent Happy Meal poppetje van de ongeneeslijk zieke 11-jarige Oosterhoutse Keano gepresenteerd bij McDonald’s.

Happy Meal Poppetje

Het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald’s vierden woensdag hun jarenlange samenwerking op een wel heel unieke manier. Samen hebben zij drie kinderen getransformeerd tot echte superhelden: de McNificents. De speeltjes bij het Happy Meal werden vervangen door een  stoer McNificent-actiepoppetjes waarvoor echte Nederlandse superhelden model hebben gestaan. En de 11-jarige Keano uit Oosterhout is een van deze drie superhelden!

Superheld Keano

Vorig jaar kreeg Keano plotseling een hartstilstand, in de speeltuin. Hij bleek een aangeboren hartafwijking te hebben en heeft een paar dagen in coma gelegen in het ziekenhuis. De weg naar herstel was lang – en nog altijd is zijn hart erg kwetsbaar. Zijn hart is nog steeds kwetsbaar en Keano slikt iedere dag medicijnen om dit onder controle te houden. Maar het is een echte doorzetter. Zijn hartafwijking heeft hem niet bang gemaakt, maar juist extra stoer! Vanwege zijn aandoening wordt hij regelmatig in het ziekenhuis opgenomen. Juist op die momenten wil je als familie dicht bij elkaar zijn. De twaalf Ronald McDonald Huizen, op loopafstand van het ziekenhuis, maken dit mogelijk. Zo is de familie van Keano tijdens ziekenhuisopnames altijd in de buurt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden