Repareer zélf je knuffel, wekker of broek in het RepairCafé

Foto: RepairCafé Oosterhout

Is jouw lievelingsknuffel gescheurd of is je armbandje kapot? Neem het komende zaterdag mee naar het RepairCafé in Activiteitencentrum De Bunthoef en laat het repareren!

RepairCafé

Speelgoed is duur, maar wordt zo goedkoop mogelijk geproduceerd. Daardoor gaat het vaak sneller kapot. Weggooien is vaak zonde. Het kan vaak best wel gerepareerd worden. Dat verminderd de afvalberg een beetje, spaart het milieu en ook kosten.Met hulp van handige reparateurs repareer je je spullen. Ga daarom aanstaande zaterdag langs bij het RepairCafé met jouw kapotte speelgoed, kleding, tassen en accessoires, en ontdek hoe leuk repareren is.

Gratis reparatie

In het RepairCafé is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Reparaties op textiel, kleding, computers, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, sieraden, naaimachines. Ook het slijpen van scharen en messen of klein gereedschap is mogelijk! Toegang, reparatie en parkeren is gratis. Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening. De klokkenmaker en de naaimachine reparateur zijn deze maand ook aanwezig! Je bent op zaterdag 30 november welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. Activiteitencentrum De Bunthoef is te vinden op de Bloemenhof 2, vlakbij winkelcentrum Zuiderhout in de wijk Oosterheide.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden