Dopegezinde Gemeente treedt op tijdens Kloek-Reünie in Café Fwaajee

De Kloek in 2015
De Kloek in 2015
Foto: Google Streetview

Zaterdag 25 januari speelt de band Dopegezinde Gemeente op tijdens de Kloek-Reünie in Café Fwaajee van Theater de Bussel.

Kletscafé

Zaterdagavond 19.00 uur is het weer tijd voor het Kletscafé in Café Fwaajee van Theater de Bussel. Dit maal is het een ‘late-night’-versie waarin eens geen beladen onderwerpen of politieke vraagstukken aan de orde komen. Het belooft een gezellige avond te worden met interviews en vooruitblikken op diverse Oosterhoutse evenementen. Prins Mienus XIV en de nieuwe voorzitter van OCS De Smulnarren Ernst-Jan van Langh komen vertellen over alle carnavaleske evenementen. Er wordt gepraat met de juryleden van De Strot van Oosterhout over deze zangwedstrijd.

Muziek

Rensz Gorissen komt praten over Stichting Kleurke, een groep van muzikanten die mensen met dementie in contact laten komen met muziek. Muzikale “Clinic Clowns”, een prachtig initiatief, in de pauze van Kletscafé wordt er ook muziek gemaakt door Stichting Kleurke. En als laatste wordt Pierre van Duyl, zanger en boegbeeld van de Dopegezinde Gemeente is de laatste die wordt geïnterviewd. Waar komt de naam ‘de Dope’ vandaan, hoe is het ontstaan en wat is de binding met Oosterhout? En natuurlijk treden zij vanaf een uur op 21.00 uur op, wanneer het Kletscafé overgaat in de Kloek-Reünie. Entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen