Groene Lintje als erkenning voor de Eetkamer van Oosterheide

Foto: GroenLinks Oosterhout

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie heeft GroenLinks Oosterhout het Groene Lintje 2020 uitgereikt aan de Eetkamer van Oosterheide.

Het Groene Lintje

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van GroenLinks in café de Pub werd dit jaar voor de elfde keer het Groene Lintje uitgereikt. Eugene Springer en zijn vrijwilligers van de Eetkamer Oosterheide kregen het Groene Lintje opgespeld door raadslid Jacqueline Kuhlmann, interim voorzitter Wesley Kuipers en secretaris Thea van der Zanden. De Eetkamer van Oosterheide kreeg dit jaar het Groene Lintje, omdat het sociale karakter GroenLinks Oosterhout enorm aanspreekt.

De Eetkamer van Oosterheide

Vanaf 2017 bereiden Eugene Springer en zijn vrijwilligers iedere woensdag heerlijke gevarieerde maaltijden. Dat zorgt voor een grote verbondenheid tussen mensen, buurten en wijken. Het is een samenzijn van mensen met gezelligheid en kameraadschap. Hier worden contacten gelegd en er wordt heerlijk gegeten voor mensen met alle beurzen, groot en klein. Het sociale karakter viert hier hoogtij. Eerdere winnaars van het Oosterhoutse Groene Lintje zijn onder andere het Bijenhoudersgilde, John Sips van Natuurmonumenten landgoed Oosterheide en Conny van der Schriek van de Zorgboerderij uit Den Hout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen