Oproep tot steun aan de Oosterhoutse horeca

Foto: Oosterhout Nieuws

Vanmorgen verscheen er een bericht op Facebook van Casper van Aggelen waarmee hij de Oosterhoutse horeca-ondernemers een hart onder de riem wil steken.

“Doneer je stapbonnen”

Vandaag verscheen een bericht van Casper van Aggelen op Facebook. Hij roep iedereen die nog Kaaiendonkse Stapbonnen heeft op om deze te doneren aan jouw favoriete leuttempeltje. Casper: “Zullen we afspreken dat je – als alle kroegen en restaurants op slot moeten – je jouw Stapbonnen voor de 22ste in de brievenbus van je favoriete café gooit? Je betaalde ze toch al met carnaval, voel je niks meer van en je helpt ook ‘jouw’ mensen een beetje!”. De verwachting is dat veel horeca-ondernemingen het zwaar gaan krijgen nu de coronadreiging zorgt v oor lege kroegen en restaurants.

Inwisselen

Mocht je jouw Stapbonnen toch nog in willen leveren, dan kan dat uiteraard ook gewoon t/m 22 maart bij alle aangesloten horecabedrijven, zolang als deze nog open mogen blijven. Je kunt ze ook inwisselen bij Nuttig&, La Cantina, Café Oud Brabant en Grand Café d’Apotheek voor een coronaproof tegoedbon. Geld van Kaaiendonkse Stapbonnen die niet worden ingeleverd gaat overigens naar de OCS, die daar het algemene carnaval van bekostigd. Dat is natuurlijk ook een verschrikkelijk goed doel!

Niet alleen horeca

Naast de horeca heeft ook de lokale middenstand direct of indirect te maken met een teruglopend klantenaantal. Ook de bakker, slager, kaas- en groenteboer kunnen je steun goed gebruiken in deze tijden. Denk dus ook eens aan hen als je je boodschappen doet!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen