Tijdelijke wijziging verkeerssituatie in verband met ‘coronadrukte’ McDrive

Foto: Google Streetview

Als gevolg van de maatregelen door de coronacrisis, is er een forse toename van verkeer naar de McDrive van McDonald’s aan de Beneluxweg. Deze toename van verkeer zorgt voor onveilige verkeerssituaties op de Beneluxweg en het kruispunt Beneluxweg/Europaweg.

Verkeersonveilig bij pieken

Medewerkers bij McDonalds doen hun uiterste best de bediening van de klanten in de McDrive zo vlot mogelijk te laten verlopen. Desondanks ontstaat er op piekmomenten een lange rij wachtende voertuigen op de toegangsweg en de Beneluxweg. Om de verkeersveiligheid te garanderen heeft de gemeente enkele tijdelijke maatregelen genomen.

Maatregelen bereikbaarheid

  • De toegang naar McDonalds, tevens de noordelijke toegang naar de parallelweg wordt vanaf vrijdag 27 maart afgesloten voor het verkeer.
  • Verkeer naar McDonalds en de overige bedrijven en de parkeergelegenheid aan de parallelweg wordt verwezen naar de zuidelijke toegang tot de parallelweg, Omleidingsborden geven dit aan.
  • Uitrijden via de noordelijke aansluiting op de Beneluxweg blijft gewoon mogelijk.

Op dit moment kan de gemeente nog niet aangeven hoelang deze tijdelijke maatregel in stand moet blijven. Dit hangt af van het verloop van de maatregelen coronacrisis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen