Heb je hulp nodig? Of wil je hulp geven? Meld je aan!

Foto: Oosterhoutvoorelkaar / Reach

Het coronavirus raakt iedereen. Veel mensen hebben hulp nodig. En andere mensen bieden hulp aan. In deze moeilijke tijd komt het beste in mensen boven en krijgen we veel voor elkaar. Bij Oosterhoutvoorelkaar geloven ze dat iedereen het verschil kan maken.

Hulpvragen

Om hulpvraag en hulpaanbod zo goed mogelijk met elkaar in contact te brengen, heeft Oosterhoutvoorelkaar een speciale pagina ingericht, zie de link onderaan dit artikel. Oosterhoutvoorelkaar is een initiatief van Vrijwilligerswerk Oosterhout in samenwerking met NLvoorelkaar. En wordt ondersteund door Surplus en de gemeente Oosterhout.

Heb je hulp nodig: Meld je aan

Misschien kan je de deur niet uit, heb je boodschappen nodig, voel je je eenzaam of ben je bang, lukt het niet om zelf te koken of misschien heb je wel een hulpvraag voor iemand anders. Je kunt elke vraag stellen. 
Dat kan via de link onderaan dit artikel of telefonisch op nummer 0162 471 115. Zij zijn op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar van 09.00 – 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.

Wil je helpen: meld je aan

Wil jij iets doen voor andere mensen in Oosterhout. Wil je helpen, iets voor een ander betekenen zoals koken, boodschappen doen, kinderoppas of heb je een goed idee of plan? Dat kan via de link onderaan dit artikel of telefonisch op nummer 0162 471 115. Zij zijn op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar van 09.00 – 15.00 uur en op woensdag en vrijdag van 09.00 – 12.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen