Speciale ‘Paas Drive Tru’ voor chocolade paaseitjes op De Boedingen

Foto: Jamin Winkelbedrijf

Liefhebbers van chocolade paaseitjes kunnen Eerste Paasdag hun hart ophalen bij de speciale Paas Drive Tru aan De Boedingen 37.

Paas Drive Tru

Sinds de Corona uitbraak schieten de Drive Thru’s in Nederland uit de grond. Het concept is eenvoudig: veilig vanuit je auto op gepaste afstand bestellen en aannemen. Het is een ware uitkomst in deze tijden! Dat moet het Oosterhoutse hoofdkantoor van de Jamin snoepwinkels ook gezien hebben, want zij introduceren op Eerste Paasdag zondag 12 april de allereerste Paas Drive Tru voor paaseitjes!

50 verschillende smaken

Je kunt in de Paas Drive Tru maar liefst 50 verschillende smaken chocoladepaaseitjes bestellen. Compleet met Paashazen en alles wat je hierbij zou kunnen verwachten. En omdat het Pasen is verdubbelen ze gratis je bestelling! Zo kun je iemand anders ook nog blij maken. Je vindt de Paas Drive Tru bij het hoofdkantoor van Jamin aan De Boedingen 37. Je kunt alleen bestellen vanuit een auto en je kunt alleen betalen met PIN. De Paas Drive Tru is alleen open op Eerste Paasdag 12 april tussen 11.00 en 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen