Online collecte Prins Bernhard Cultuurfonds voor De Schelleboom

Nellie, Leonie en Joost
Nellie, Leonie en Joost
Foto: Theater de Schelleboom

Doneer deze week veilig en anoniem tijdens de online collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds voor Vestzaktheater de Schelleboom.

Online collecte Cultuurfonds

Het is stil in de zaal van Vestzaktheater de Schelleboom. Ook de koffiekamers en binnentuin zijn angstvallig stil. De coronatijd zet alles even stil in het kleine theater in de voormalige pottenbakkerij aan de Mathildastraat. Maar de kosten gaan wel gewoon door. Daarom houdt het Prins Bernhard Cultuurfonds deze week een online collecte waar veel lokale organisaties aan mee doen. De Schelleboom dus ook. En alles wat zij via de link onderaan dit artikel ophalen, krijgen ze via het Cultuurfonds weer terug. En dat kunnen ze zó goed gebruiken! Joost de Jongh van Vestzaktheater de Schelleboom: “Wij zouden het geweldig vinden als je een donatie wilt doen waarmee je de cultuursector en zeker ook De Schelleboom een hart onder de riem steekt!”

Nieuw theaterprogramma laat even op zich wachten

Normaal gesproken zou in deze tijd het theaterprogramma van het nieuwe jaar bekend worden gemaakt. Maar corona maakt alles even anders. Hoe gaat Vestzaktheater de Schelleboom om met ‘Het Nieuwe Normaal’? Joost: “Het is stil in onze zaal, onze koffiekamers en onze heerlijke binnentuin en we hebben jullie de afgelopen tijd gemist. Uit het oog is gelukkig niet uit het hart. En we kunnen je vertellen dat we, intern, op volle toeren draaien. We zijn ons volledig op het volgende theaterseizoen aan het storten. Dat geeft energie want we kijken vooruit. Zowel wij als artiesten zijn momenteel natuurlijk in afwachting hoe alles zich gaat ontwikkelen en samen bekijken we per voorstelling de opties om alles haalbaar en gezond te maken. Om die reden laat de bekendmaking ook even op zich wachten.” Zodra er meer bekend is lees je dat uiteraard op Oosterhout Nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen