Parkfeest verschuift naar eerste weekend van september 2021

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Stichting Parkfeest heeft aangegeven dat de 24e editie wordt doorgeschoven naar het weekend van 3, 4 en 5 september 2021.

Parkfeest naar september 2021

Het Parkfeest zal dit jaar niet doorgaan op 5, 6 en 7 juni vanwege het coronavirus. De 24e editie van het Parkfeest Oosterhout zal worden doorgeschoven naar 3, 4 en 5 september 2021. De reden voor verschuiving is dat er dan meer kans is dat het Parkfeest in 2021 dan wel door zal gaan. De jubileumeditie in 2022 zal overigens weer gewoon het eerste weekend na Pinksteren plaatsvinden. De stichting probeert zoveel mogelijk artiesten mee door te schuiven en ze zijn daarvoor in gesprek met de artiesten en boekingsbureaus. Er zal hoe dan ook een vergelijkbaar programma komen!

Tickets blijven geldig

Alle ticketkopers ontvangen een mail waarin er drie mogelijkheden worden aangeboden. Als eerste kun je je ticket bewaren tot september 2021, het blijft dan gewoon geldig. Als tweede kun je uiteraard je geld gewoon terugkrijgen. En als laatste optie kun je ook je ticket doneren aan Stichting Parkfeest. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Geld terugvragen of geld doneren

  • Alle ticketkopers ontvangen voor 4 juni 2020 een mail vanuit de ticketprovider, net zoals toen je je tickets bestelde. Hou voor de zekerheid de Ongewenste mail of Spambox in de gaten.
  • In de bovengenoemde mail staat de informatie die nodig is om
    • je geld terug te vragen voor de door jou gekochte tickets of
    • je geld van de tickets te doneren aan Stichting Parkfeest. Beide doe je voor 1 juli 2020. Wanneer je je geld terugvraagt, dan ontvang je het bedrag uiterlijk 2 weken na 1 juli 2020 op je rekening.
  • Mocht je de mail onverhoopt niet ontvangen hebben voor 4 juni 2020 en je geld voor de tickets terug willen of willen doneren, ga dan naar www.parkfeest.nl/refund. Met je naam, e-mail adres, mobiele nummer en ordernummer kun je alles op de website regelen. Ook dan geldt natuurlijk: geef dit voor 1 juli 2020 aan ons door.

Tickets bewaren tot volgend Parkfeest

Wil je je tickets bewaren tot de volgende editie, dan hoef je nu niets te doen. Je dient dan enkel voorafgaand aan de volgende Parkfeest-editie je ticket te downloaden via de downloadlink naar je e-ticket (heb je ontvangen bij het bestellen van je tickets). Je bent dan van harte welkom op 3, 4 en 5 september 2021 in het Slotpark!

Eventueel toch geen Parkfeest 2021?

Mocht het zo zijn dat onverhoopt ook in 2021 geen evenementen mogen plaatsvinden, dan schuift de geldigheid van de tickets door naar 2022. Stichting Parkfeest is hierin volkomen afhankelijk van het beschikbaar komen van het vaccin tegen corona. Laten we voor iedereen hopen dat dat snel is en we weer met iedereen in goede gezondheid samen kunnen genieten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen